I samarbeid med Studentuga i Agder og Spicheren Treningssenter ønsker vi å gi deg en kickstart på 2019 med foredrag og Hiit time med en av landets største treningsprofiler! De 40 første som kjøper billetter til foredraget får Hiit timen GRATIS!

Billetter får du kjøpt her: https://tikkio.com/tickets/7929-pia-seeberg-bli-din-egen-pt

Priser:
Earlybird Foredrag + Hiit time: 100 kr + bill. avg UTSOLGT
Foredrag: 100 kr + bill. avg
Foredrag + Hiit time: 150 kr + bill. avg

BLI DIN EGEN PT
Foredraget holdes i B1018, klokken 14:00-15:00
I foredraget «Bli din egen PT» deler Pia sin oppskrift på hvordan du oppnår treningsresultatene du drømmer om, helt på egen hånd. I tillegg forteller hun sin personlige historie om reisen fra å være en overvektig, bedagelig jentunge i Drammen til å bli en av landets største treningsprofiler. Dette er et foredrag du ikke vil gå glipp av!

HiiT time
Spicheren, klokken 15:30-16:30
Pia vil holde to HiiT timer på Spicheren Treningssenter. HIIT står for High Intensity Interval Training. Denne treningsformen består av kondisjons- og styrkeøvelser som utføres med høy intensitet.


Pia Seeberg er en av landets mest kjente treningsbloggere. Hun er utdannet både som journalist, PT og mental trener, noe som hun i dag kombinerer med en hverdagstilværelse som helseskribent, fysisk og mental trener, blogger og prosjektleder. Hun har i år gitt ut boken «Bli din egen PT» som handler om hvordan du kan bli sterkere i hodet og kropp helt på egen hånd. Les mer om Pia på hennes blogg.

Kategorier: Arrangementer