Vi gjentar forårets suksess og kjører igang påskeeggjakt i og rundt I-bygget! ? Det kommer til å være påskeegg fylt med digg, og vi gjemmer hele TO egg hver dag! ? Påskeeggjakten er åpen for både studenter og ansatte ved Institutt for folkehelse, idrett og ernæring.

Vi starter mandag 08.april og avslutter fredag 12.april – eggene blir gjemt nøyaktig klokken 12! Vi kommer også til å poste hint hver dag like etter at egget er gjemt, så her er det bare å følge med! Husk å trykke «skal» på arrangementet for å få med deg varslene ✔️

Prinsippet er enkelt – den første som finner egget får det! ? Vi har bare ett krav: den som finner egget må sende oss et bilde (gjerne med finneren på bildet, men dette er opp til hver enkelt) ? Dette for å vite om påskeegget har blitt funnet. Bildet vil bli publisert i dette arrangementet og på vår hjemmeside.

Lykke til!
Hilsen oss i Trisalus ☘️