Her ser dere en oversikt over arrangementer vi har arrangert tidligere. Noen av arrangementene er gjentagende, mens andre er litt mer eksklusive og skjer ikke så ofte.

Er det noe dere savner og kunne tenke dere at vi skal arrangere? Fortell oss hva! Vi blir kjempeglade for innspill fra studentene!


2019

Mai

Kaffeslabberas <3

Styret i Trisalus ønsker å gjøre litt stas på studentene våre nå i eksamenstiden og inviterer derfor til kaffeslabberas! ☕️ I tillegg vil vi også servere te, rykende fersk kake (glutenfri) og frukt 🍰😍🤤

Vi kjører igang med hele to dager: førstkommende onsdag 15.mai og fredag 24.mai fra klokken 11-13! Vi kommer til å være på kjøkkenet IU 009 ✔️

Les mer her!

April

Påskeeggjakten 2019!

Vi gjentar forårets suksess og kjører igang påskeeggjakt i og rundt I-bygget! 🐣 Det kommer til å være påskeegg fylt med digg, og vi gjemmer hele TO egg hver dag! 🤩 Påskeeggjakten er åpen for både studenter og ansatte ved Institutt for folkehelse, idrett og ernæring.

Les mer her!

Mars

Musikkbingo @ Frk. Larsen!

Ny måned – ny musikkbingo 🤩☘️

Musikkbingoen vil foregå én gang i måneden og vi legger som regel opp til den andre onsdagen (med forbehold om eventuelle endringer).

Les mer her!

Årsmøte 11.mars!

Vi inviterer alle våre medlemmer til Årsmøte i Trisalus, mandag 11.mars kl. 15:00 i Lilletunstova (innerst i kantina) ☘️

På årsmøtet skal vi blant annet velge nytt styre for skoleåret 2019/2020, og du kan søke nå! Les mer her: http://www.trisalus.no/ledige-verv/

Andre saker vi vil gå igjennom er:
– Endring av vedtektene,
– Strukturendring i styret,
– Budsjett og regnskap,
– Arrangementer.

Les mer her!

Foredrag med polfarer Astrid Furholt!

Polfarer Astrid Furholt gikk vinteren 2017/ 18 i Roald Amundsens rute til Sydpolen. Hun ble dermed den kvinnen som har gått lengst i hans rute og nådd Sydpolen 17/1 2018 – omtrent 1400 km., og 66 dager ute på isen.

Les mer her!

Februar

Musikkbingo @ Frk. Larsen!

Da var det endelig tid for vår andre musikkbingo! 🎶

Musikkbingoen vil foregå én gang i måneden og vi legger som regel opp til den andre onsdagen (med forbehold om eventuelle endringer).

Les mer her!

Foredrag + HIIT-økt med Pia Seeberg!

Trisalus og Spicheren Treningssenter gir deg en kickstart på 2019 med foredrag og Hiit time med en av landets største treningsprofiler!

-Hvordan bli din egen PT (Foredrag og HiiT time)
De 40 første som kjøper billetter til foredraget får Hiit timen GRATIS!

Les mer her!

Januar

Kick-Off @ Alibiet

ENDELIG! Det nye semesteret er snart i gang ☘️👩🏽‍💻⭐️

Dette må selvfølgelig feires ordentlig og på ekte student-vis! Vi i Trisalus arrangerer i anledning semesterstart et aldri så lite Kick-Off med oss på Alibiet på Campus ⭐️ Vi vil med dette invitere dere til å være med oss å kickstarte det nye semesteret ✌🏼

Les mer her!

Musikkbingo @ Frk. Larsen!

Det er duket for et nytt og fresht semester og vi gleder oss stort til å kickstarte dette sammen med våre medlemmer. Vi vil dette semesteret introdusere et nytt og fast arrangement, nemlig: MUSIKKBINGO!

Les mer her!


2018

Desember

Julestrømpejakt i I-bygget

Eksamensperioden er nok godt i gang for de fleste og vi unner våre flinke studenter en liten avkobling utenom det vanlige. Vi vil derfor gjenta suksessen vi hadde med påskeeggjakten tidligere i år og gir den en julevri – nemlig julestrømpejakt! 🔍🧦🎄

Les mer her!

Julefest med Rhetorica og Systematicus 08.desember

Linjeforeningene Rhetorica, Systematicus og Trisalus arrangerer julefest for alle sine medlemmer! 🎅🏻🎄 Trenger du en pust i bakken fra det harde eksamensarbeidet? Ta på deg ditt fineste juletøy, nisselue eller julegenser og kom til oss for å finne julestemningen🌟

Les mer her!

November

Bursdagsfeiring! Trisalus er 1 år <3

31.oktober hadde vi et uoffisielt jubileum, da var det 1 år siden vi ble enige om å opprette en linjeforening, men det var 21.november 2017 vi ble godkjent i Brønnøysundsregisteret og dermed offisielt ble en linjeforening! ☘️

Les mer her!

Oktober

Karrieredagen 25.oktober 2018

Vi ønsker deg velkommen til Karrieredagen UiA Kristiansand
25. okt. 2018!

Dette er en unik mulighet for deg til å bygge nettverk med bedrifter fra hele landet! Det vil komme over 40 bedrifter og virksomheter, som er interessert i å bli kjent med akkurat deg. Dette kan bli din vei inn på arbeidsmarkedet!

Les mer her!

August

White Party med Rhetorica og Systematicus 24.august!

Vi i Rhetorica, Systematicus og Trisalus syntes det er viktig å avslutte fadderuken med et ordentlig BANG!💥 Vi inviterer derfor DEG til White Party @ Kick Nattklubb og Scene.

Les mer her!

Sjørøverfest med Rhetorica og Systematicus 16.august!

Hiv og hoi landkrabber! Ta på deg ditt beste piratkostyme, for Systematicus, Trisalus og Rhetorica kan stolt presentere årets SJØRØVERFEST på selveste Christiansholm festning! ☠ Med i crewet finner du DJ KAAS som skal skape kanon stemning gjennom hele seilasen.

Les mer her!

Mai

Mandagsquiz @ Kombinat!

Da kjører vi i gang med Trisalus’ andre quiz! Quizen holdes på Kombinat (gastropuben til Kick), mandag den 7.mai klokken 19:00. 🙏🏻 Lagene kan bestå av maks fem personer. Møt opp å dann et lag, eller finn deg noen på forhånd. Alle er hjertelig velkomne uansett!

Som alltid har vi 20% på mat, og ellers gode priser denne kvelden! 🍻

Les mer her!

April

Kick-off Party @ Alibiet!

Velkommen til Trisalus’ første fest!

Vi gleder oss veldig og er klare for å kjøre i gang med en fest på Alibiet(til høyre ved den første parkeringa på campus). Festen vil bli fylt med både beer pong, dansing og nye bekjentskap. Kom alene eller kom en stor gjeng sammen. Festen er kun for oss som er medlemmer i Trisalus og vil derfor være en unik mulighet til å bli kjent med flere av de kule folkene på IFIE(instituttet vårt).

Les mer her!

Søndagstur til Jegersberg

Førstkommende søndag arrangerer vi tur til flotte Jegersberg, kun et steinkast fra campus. Vi tar beina fatt og går innover, så ser vi det litt an hvor vi tar et stopp for kos og sosialisering. ☀️🌳⛰️

Les mer her!

Klatretur med Systematicus!

Er du klar for nye utfordringer?
Systematicus (linjeforeningen for IT-studenter) og Trisalus (linjeforeningen for folkehelse, idrett og ernæring) tar turen for å sjekke ut klatreparken Høyt & Lavt Kristiansand!

Les mer her!

Mandagsquiz @ Kombinat!

Endelig kjører vi i gang! Trisalus’ første quiz. Vi gleder oss veldig og håper så mange som mulig kommer å quizzer med oss 🤓🥂 Quizen holdes på Kombinat (gastropuben til Kick) den 9.april klokken 19.00.

Lagene kan bestå av maks fem personer. Møt opp å dann et lag, eller finn deg noen på forhånd. Alle er hjertelig velkomne uansett!

Som alltid har vi 20% på mat, og ellers gode priser på denne kvelden! 🍻

Les mer her!

Mars

Årsmøte 13.mars

Tirsdag 13.Mars kl 15.00 er det klart for årsmøte i linjeforeningen Trisalus. Årsmøtet vil bli avholdt i rom IU 001.

Det vil også bli gitt informasjon om søknadsprosess til det kommende arrangementutvalget.

Det blir gratis pizza, kaffe og kaker. I tillegg trekker vi masse kule premier i løpet av møtet.

Les mer her!

Påskeeggjakt i I-bygget!

Vi skal kjøre påskeeggjakt i I-bygget nå i ukene før påske. Det kommer til å være påskeegg fylt med godteri, og vi gjemmer et egg per dag.

Onsdag 7.mars er første jaktdag, også avslutter vi onsdag 21.Mars. Det blir ikke eggjakt i helgene.

Prinsippet er enkelt, første som finner egget får det! Hvis du finner egget må du poste lokasjon og bilde av egget i dette arrangementet.

Vi kommer også til å poste hint hver dag, like etter at egget er gjemt!

Les mer her!