Eksamensperioden er nok godt i gang for de fleste og vi unner våre flinke studenter en liten avkobling utenom det vanlige. Vi vil derfor gjenta suksessen vi hadde med påskeeggjakten tidligere i år og gir den en julevri – nemlig julestrømpejakt!

Julestrømpejakten skal foregå i I-bygget og på Spicheren fra og med mandag 03.desember til og med fredag 14.desember (NB! Det blir ikke julestrømpejakt i helgen).

 

 

Prinsippet er enkelt: første som finner julestrømpa får den! Hver dag, like etter at julestrømpa er gjemt, kommer vi til å poste hint i Facebookarrangementet, så følg med.

Vi har én betingelse: Hvis du finner julestrømpa må du sende oss et bilde av julestrømpa – gjerne med deg selv på bildet også hvis det er OK. Dette er for å vite om julestrømpa har blitt funnet. Bildet vil også bli postet på Facebookarrangementet og her på vår hjemmeside.

Videre ønsker vi alle våre studenter masse lykke til på eksamen, julestrømpejakten og en riktig GOD JUL!

Hilsen styret i Trisalus ☘️