I går arrangerte vi Trisalus’ andre årsmøte. Det var 19 studenter som deltok, noe mindre enn i fjor, men likevel bra oppmøte.

Det var ikke store saker og endringer som ble tatt opp på møtet, og som i fjor var det heller ikke veldig stort engasjement på vegne av studentene i forkant av årsmøtet. Dette er noe vi håper blir bedre i fremtiden når linjeforeningen er godt etablert og studentene er litt mer vandt til å ha en linjeforening.

Det ble noen små endringer i vedtektene, samt at nytt styre ble valgt. Fullstendig møtereferat ligger tilgjengelig for våre medlemmer.

Styret 2019/2020 er som følger:

  • Leder: Marte Olsen,
  • Nestleder: Thomas Mømb,
  • Økonomiansvarlig: Kyrre Hannestad,
  • Arrangementsansvarlig: Julie Austvold Strand,
  • Kommunikasjonsansvarlig: Kjersti Larsen,

Vi mangler en næringslivsansvarlig for styret 2019/2020! Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du kunne vært interessert i dette. Et frivillig verv ved siden av studiene ser utrolig bra ut på CV og gjør at du skiller deg positivt ut blant andre jobbsøkere.

Kategorier: MøterStyret